Moikka pitkästäaikaa!

On taas ehtiny aikaa kulumaan siitä, kun viimeksi tänne olen mitään postaillut. Koulu on alkanut täällä sujumaan hyvin, ei ole liian vaikeeta, itse asiassa tosi rentoa. Olen mukana jalkapallossa ja koripallossa sekä meidän koilun musikaalissa, joten mulla on joka päivä koulun jälkeen jotkut harkat ja maanantaisin ja perjantaisin myös aamutreenit. Täällä alkaa siis koulu joka päivä klo 9.00 ja loppuu 15.35, mmutta yleensä olen kotona vasta kuuden ja kaheksan välillä, sillä mulla on joka päivä jotkut harkat jotka yleensä kestää kahesta tunnista kahteen ja puoleen tuntiin. Kiirettä siis pitää koko ajan. Ootan vaan sitä kun koriskausi alkaa täällä marraskuussa ja meillä tulee olemaan harkkoja joka päivä, seka musikaali harkkoja tulee olemaan joka päivä sillä esitykset musikaaliin on joulukuussa eli siihen mennessä sen pitäis olla valmis... Musikaali mitä siis tehään meijän koulussa on Hairspray.

Kolme viikkoa sitten tapasin siis kaikki tämän rotarypiirin vaihtarin. Meillä oli ensimmäinen koulutusviikonloppu Neepawalla, Manitobassa, jonne on täältä noin kolmen tunnin ajomatka. Lähdin perjantaina aikaisemmin koulusta, kun Linnea ja hänen counselorinsa ottivat mut kyytiin matkallaan Neepawalle. Vaikka viikonlopun nimi on koulutusviikonloppu, ei siellä paljon mitään koulutusta ollut, oikeastaan vain toisiin tutustumista ja aktiviteetteja.033-normal.jpg

Tässä näkyy kaikki tämän piirin vaihtarit lippujensa kanssa.(Suomen lippu tosin unohtu kotiin) Taitaa tosta kuvasta puuttua pari muutakin lippua, sillä vaihtareita on meijän piirissä Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Belgiasta kaksi, Ranskasta, Espanjasta, Slovakiasta, Saksasta, Sveitsistä, Japanista, Taiwanista, Brasiliasta kaksi, Kolumbiasta ja Meksikosta. Hyvin kansainvälinen viikonloppu siis oli!

309-normal.jpg

Lauantaina päivällä meillä oli aktiviteetteja kuten makkaran paistoa rotarypuistossa, sillä oli hieno ilma olla ulkona. Lauantai illalla oli illallinen Neepawan rotaryklubin kanssa ja eri maiden edustajat pitivät esityksen omasta maastaan tai oikeastaan siitä alueesta mistä tulee, esim skandinavia teki yhteisen esityksen. Loppuilta lauantaina hengailtiin vain vaihtareiden kanssa ja meistä tuli tosi tiivis porukka.

Tässä muutama kuva lisää

 

037-normal.jpg

Bianca ja Julia Brasiliasta opettivat meille Brasilialaisia tanssiliikkeitä, oli kyllä hauskaa katsottavaa kun kukaan ei meinannut osata niitä liikkeitä.

310-normal.jpg

027-normal.jpg029-normal.jpg

Linnea Ruotsista :)

Oli aivan mahtavaa saada tutustua kaikkiin näihin ihmisiin eri puolelta maailmaa ja onneksi meillä on vielä edessä monta viikonloppua näiden mahtavien vaihtareiden kanssa!